На вихідних у Запоріжжі на каскаді фонтанів «Райдуга» відбувся щорічний фестиваль вуличної їжі. Традиційно, триденний пікнік відвідали сотні запоріжців.
На фестивалі працювали десятки фуд-кортів, розважальних локацій, лаунж-зона та дитяча зона.
Відвідувачі отримали змогу особисто поспілкуватися з шеф-кухарями, скуштувати найекзотичніші страви та отримати унікальні рецепти. А також взяти участь у майстер-класах, наприклад, спробувати зробити букет із зефіру.
Читайте также: На запорожском курорте появились новые инсталляции и фонтан
На початку фесту люди віддавали перевагу м’ясним стравам, напоям та солодощам. Після куштування страв гості перейшли до торгових точок з одягом та аксесуарами.
Для тих, хто відвідав усі локації, працювала лаунж-зона, де можна було відпочити у гамаках та замовити кальян. Атмосферу фесту підтримували діджеї, які працювали щонайменше на чотирьох локаціях.
Загалом, фестиваль вуличної їжі це зустрічі однодумців, які готові докласти всіх зусиль, щоб українська їжа перевершувала навіть відомі світові вуличні кухні.
Читайте также: У Запоріжжі відбувся щорічний Велодень-2019 (ФОТО)
Матеріал підготувала Інна Малахова
Напомним, что 25 мая состоялся фестиваль «Возроди Хортицу – Возроди величие предков». На Фестивальной состоялся ряд выступлений. А на Хортице восстановили мемориал, установленный в честь украинских воинов, отдавших жизнь за свободу Украины. Также в тот же день под Бердянском, недалеко от села Азовское, прошёл второй этап соревнований по джип-спринту “Кубок Приазовья”.