30 квітня у виставковому центрі «Козак-Палац» стартував другий день міжнародного екологічного форуму, під час якого проводились тренінги на відповідну тематику.
Перший тренінг об 11-тій годині провів спікер Володимир Машир на тему: «Як використовуючи принцип «Золотої пропорції» гармонізувати простір, в якому ти живеш». Після чого на майданчик вийшла Олеся Вершигора з тренінгом на тему: «Екологічна мода: чому це важливо», а Кирило Криволап пояснив тонкощі сучасного еко-туризму.
С двогодинним тренінгом також виступила Лілія Горєлая з фактами про сон і Ганна Пришутова, яка провела “Міні тренінг з інсталяцією: «Повернення до дому”.
Читайте також: Екофорум-2019: локації, розваги для дітей та майстер-класи – ФОТО
Традиційно на виставці у Козак палаці присутня виставка «Еко», великі та малі промислові компанії, наукові інститути та комунальні підприємства.
Також працювали Food-корти з їжею, де кожен міг скуштувати щось солодке, випити освіжаючий напій чи отримати рецепт страви, яка сподобалась.
Читайте також: “Запоріжжя Love”: які краєвиди міста потрапили у збірку листівок
На травичці організували зону відпочинку й встановили пуфи-мішки, а діти могли спробувати себе у ролі кухарів й на вулиці приготувати з аніматорами їжу. На завершення залишили Boockrossing (обмін клижками) й усі відвідувачі змогли взяти собі книгу, яка їм довподоби.
Читайте також: Пікнік у Запоріжжі: українська їжа перевершила страви світових кухарів
Матеріал підготувала Інна Малахова