Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області посилило контроль за тими, хто постачає продукти та організовує харчування для школярів.
Про це повідомляють на сайті Держпродспоживслужби.
Фахівці провели 26 перевірок у їдальнях шкіл. У 25 з них виявили порушення.
Серед зауважень під час державного контролю були такі як неналежне утримання обладнання для приготування, недотримання дезінфекційних заходів, відсутність маркування небезпечних речовин та інвентаря.
За результатами позапланових заходів державного контролю операторам ринку зробили 25 приписів з вимогою усуненути порушення, та склали 18 протоколів за статтею 166²² Кодексу України про адміністративні правопорушення. Справи знаходяться на розгляді у суді.
Як писав раніше Inform.zp.ua, запорізькі магазини перевірять на дотримання карантинних вимог.