Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Скільки коштує відрядження Регіни Харченко в США

Скільки коштує відрядження Регіни Харченко в США

Скільки коштує відрядження Регіни Харченко в США

Регіна Харченко у відрядженні в США. Фото: Регіна Харченко/інстаграм

З 19 вересня виконуюча обов’язків міського голови Запоріжжя Регіна Харченко перебуває у робочому відрядженні в США. Загальна вартість цієї поїздки складає 60 тисяч гривень. Знаходитись за межами України Харченко буде 21 день: до 9 жовтня.

Про це повідомляється у рішенні виконавчого комітету №596 на сайті Запорізької міської ради.  

19 вересня Регіна Харченко поїхала у робочу поїздку в США. Посадовиця перетнула угорсько-український кордон, та з Угорщини відправилась до міста Вашингтон. 

Скріншот рішення про відрядження на сайті Запорізької міської ради

Витрати на відрядження Регіни Харченко:

  • 4000 грн – проїзд залізничним транспортом (потяги Запоріжжя-Ужгород-Запоріжжя);
  • 1200 грн – добові в Україні (по 300 грн на 4 дні);
  • 2221,56 грн – добові в Угорщині (54 доларів на 1 день);
  • 52 659,20 грн – добові в США (по 80 доларів на 16 днів).

Загальна вартість відрядження посадовиці складає – 60 080,76 грн. Ці витрати сплачує відділ бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Запорізької міськради. Витрати на проживання та проїзд з Ужгорода до Вашингтона, і з Вашингтона до Ричмонда беруть на себе приймаючі сторони. Також оплачується дорога у зворотному напрямку.

Регіна Харченко у Вашингтоні. Фото: Регіна Харченко/інстаграм

Метою поїздки стала участь в ознайомчих поїздках та серії зустрічей CSIS і проєкту USAID “ГОВЕРЛА”. Також посадовиця відвідає другу конференцію CSIS “Ведення бізнесу в Україні: Розбудова безпеки України через модернізовану економіку”. Після цього Харченко відправиться до міста Ричмонд для участі у робочих зустрічах з метою розвитку партнерських відносин, йдеться в документі.


Надаємо, що очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров та Джош Шапіро підписали угоду про співпрацю між ЗОВА та штатом Пенсильванія. Це сталося під час візиту Президента України до США.