Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі збудують новий ТРЦ: деталі

У Запоріжжі збудують новий ТРЦ: деталі

У Запоріжжі збудують новий ТРЦ: деталі

Khortitsa Mall

У Запоріжжі планують збудувати торговельно-розважальний центр “Khortitsa Mall”. Однак терміни поки невідомі.

Про це повідомив Лєшек Голамбецький, президент правління Unibep SA у коментарі польському виданню Money.PL 26 вересня.

Окрім ТРЦ, компанія розглядає можливість будівництва готелів, офісних будівель та енергетичних об’єктів. 

Через безпекову ситуацію реалізувати проєкт поки немає змоги, хоча проєкт хочуть реалізувати вже понад декілька років.

“У нас є домовленість з інвестором про будівництво ТРЦ у Запоріжжі, але зі зрозумілих причин він не буде завершений найближчим часом. Ми не припинили свою діяльність в Україні, у нас залишається представництво у Львові”, – розповів Голамбецький.

Раніше ми писали, що будівельні роботи мали стартувати влітку 2021 року. Для цього виділили землю біля Дубового гаю. До будівництва нового ТРЦ загальною площею 85 тисяч кв. м і орендованою – 65 тисяч кв. м залучили близько 82 мільйонів євро інвестицій. Девелопером центру є українська компанія Budhouse Group. 

У ТРЦ “Khortitsa Mall” планували побудувати такі об’єкти:

  • дитячий розважальний центр;
  • кінотеатр на дев’ять залів;
  • боулінг-клуб;
  • картинг-центр;
  • public space для проведення громадських заходів;
  • фуд-корт із 5-6 кухонь і 3-4 ресторанів;
  • магазини.

Перед головним входом планували зробити амфітеатр для проведення масових заходів. А також розмістити парковку, паркінг на 1 500 машиномісць і літню аквазону.

Читайте також:

У Запоріжжі демонтували чотири кіоски, які цьогоріч з’явилися в сквері Тарасова навпроти ТЦ “Україна”. Зазначається, що їх встановили за адресою пр. Соборний, 184 без належних дозвільних документів.