Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Росіяни продовжують наступ біля Роботиного, – ISW (КАРТА)

Росіяни продовжують наступ біля Роботиного, – ISW (КАРТА)

Росіяни продовжують наступ біля Роботиного, – ISW (КАРТА)

ЗСУ

Протягом вчорашнього дня, 25 вересня, на Запорізькому напрямку тривали позиційні бої. Росіяни пробували наступати поблизу Роботиного, Новоандріївки та Кам’янського. Однак успіхів не мали.

Про це повідомляє ISW (Інститут вивчення війни).

Позиційні бої тривали на заході Запорізької області поблизу Новоандріївки (на північний захід від Роботиного) та Кам’янського (на захід від Роботиного). Інформації про змінення лінії фронту немає.

Фото: ISW (Інститут вивчення війни)

Крім того, 25 вересня українські війська завдали удару з реактивних систем залпового вогню «Гімалаї» по російському командному пункту в невстановленому місці в окупованій Запорізькій області. 

За даними Генерального штабу ЗСУ, на Оріхівському напрямку росіяни п’ять разів намагалися просунутися на позиції українського війська поблизу Роботиного та Новоандріївки

Нагадаємо, що вчора вночі, 25 вересня, російські війська знову атакували Запоріжжя, попередньо керованими авіабомбами. У результаті обстрілу поранені вісім людей. 


Читайте також:

Росіяни днями могли вдарити по Запоріжжю авіабомбами рідкісного типу ФАБ-500Т, якими раніше били по Харкову.

Український військовий родом з Енергодара, морський піхотинець Військово-Морських Сил ЗСУ Дмитро Долгіх встановив національний рекорд України. Він найбільше часу простояв на одній нозі з додатковою вагою серед людей з ампутацією.

У Запоріжжі планують створити кладовище, де ховатимуть загиблих військових. Поки місця для нього не знайшли, проте деяким ділянкам на міських кладовищах можуть надати військовий статус меморіалу.