Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » У Запоріжжі обмежать рух Дніпровською ГЕС: чому і коли

У Запоріжжі обмежать рух Дніпровською ГЕС: чому і коли

У Запоріжжі обмежать рух Дніпровською ГЕС: чому і коли

Дніпровська ГЕС. Фото Inform.zp.ua/Днепровская ГЭС. Фото Inform.zp.ua

У Запоріжжі 28 вересня з 8:00 по 29 вересня до 20:00 рух обмежать рух Дніпровською ГЕС, оскільки там проводитимуть ремонтні роботи.

Про це повідомляється в Патрульній поліції Запорізької області.

У зв’язку з тимчасовим перекриттям руху через Дніпровську ГЕС, деякі маршрути громадського транспорту зміняться. Обʼїзд буде здійснюватися через Арковий міст, острів Хортицю (вулицю Величара  — вулицю Січі — вулицю Антона Незоли (Таганська). А також через Нові мости та мост імені Преображенського. 


Читайте також:

У Запоріжжі з 9:00 27 вересня по 29 вересня деякі трамвайні маршрути тимчасово припинять свій рух на ділянці від зупинки «вул. Іванова» до кінцевих зупинок «М’ясокомбінат» та «Автострада».

У Запоріжжі весь транспорт буде зупинятися о 9:00 для хвилини мовчання в пам’ять за загиблими українцями. Центральну частину міста перекриватимуть на цей час.

Сьогодні, 26 вересня, у Запоріжжі багато будинків тимчасово залишаться без електроенергії, у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт.

Журналісти-розслідувачі виявили в нардепа родом із Мелітополя Сергія Мінька незадекларовану нову BMW X7 2022 року випуску, на якій він їздить зараз. В декларації не виявили й інших дорогих іномарок, якими користується депутат.

Український військовий родом з Енергодара, морський піхотинець Військово-Морських Сил ЗСУ Дмитро Долгіх встановив національний рекорд України. Він найбільше часу простояв на одній нозі з додатковою вагою серед людей з ампутацією.

У Запоріжжі планують створити кладовище, де ховатимуть загиблих військових. Поки місця для нього не знайшли, проте деяким ділянкам на міських кладовищах можуть надати військовий статус меморіалу.