Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Поліцейські евакуювали з Малої Токмачки пенсіонерку, яка втратила сина (ФОТО, ВІДЕО)

Поліцейські евакуювали з Малої Токмачки пенсіонерку, яка втратила сина (ФОТО, ВІДЕО)

Поліцейські евакуювали з Малої Токмачки пенсіонерку, яка втратила сина (ФОТО, ВІДЕО)

Евакуація пенсіонерки з Малої Токмачки. Фото: Національна поліція

Днями до Запоріжжя вивезли 85-річну пенсіонерку Марію Іванівну, яка мешкала сама у прифронтовій Малій Токмачці. Евакуацією займались поліцейські.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Запорізькій області.

До 24 вересня 2024 року Марія Іванівна жила разом із сином. Жінка розповіла поліції, що він завжди допомагав мешканцям свого селища: розвозив хліб, лагодив вікна після обстрілів та рятував поранених. 

Евакуація пенсіонерки з Малої Токмачки. Фото: Національна поліція
Евакуація пенсіонерки з Малої Токмачки. Фото: Національна поліція

Однак днями він поїхав допомагати людям перекривати дах у пошкодженому будинку. По дорозі сина Марії Іванівни атакував російський FPV-дрон. Чоловік загинув, а жінка залишилася одна. 

Про трагічну подію дізнався племінник пенсіонерки та вирішив забрати її до себе з Малої Токмачки. Для цього він звернувся до поліцейськіх Оріхівської громади. 85-річній жінці допомогли скласти речі та евакуювали до рідних на броньованому автомобілі.

Нагадаємо, що Багатодітну сім’ю з селища Воздвижівка Пологівського району евакуювали до Запоріжжя. Вивезенням родини з прифронтового населеного пункту займалися поліцейські.

Раніше ми писали, що днями до Запоріжжя евакуювали 72-річну пенсіонерку, яка залишилася сама у багатоквартирному будинку в Оріхові. Евакуацією займались поліцейські.


Читайте також:

Журналісти-розслідувачі виявили в нардепа родом із Мелітополя Сергія Мінька незадекларовану нову BMW X7 2022 року випуску, на якій він їздить зараз. В декларації не виявили й інших дорогих іномарок, якими користується депутат.

Український військовий родом з Енергодара, морський піхотинець Військово-Морських Сил ЗСУ Дмитро Долгіх встановив національний рекорд України. Він найбільше часу простояв на одній нозі з додатковою вагою серед людей з ампутацією.

У Запоріжжі планують створити кладовище, де ховатимуть загиблих військових. Поки місця для нього не знайшли, проте деяким ділянкам на міських кладовищах можуть надати військовий статус меморіалу.