Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Запоріжцям надійдуть разові квитанції від “Запоріжгазу” у жовтні: за що доведеться заплатити

Запоріжцям надійдуть разові квитанції від “Запоріжгазу” у жовтні: за що доведеться заплатити

Запоріжцям надійдуть разові квитанції від “Запоріжгазу” у жовтні: за що доведеться заплатити

Коммунальные тарифы

У Запоріжжі мешканцям багатоповерхових будинків, де провели технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, на початку жовтня надійдуть разові квитанції на оплату цієї послуги.

Про це повідомили в “Запоріжгазі”.

В компанії зазначають, що в цьому році в Запоріжжі під час перевірки газових мереж виявлено та ліквідовано 7 тисяч витоків газу.

“Вартість технічного обслуговування залежить від протяжності газопроводів у будинку, кількості квартир, техособливостей мереж, які індивідуальні у кожного будинку, обсягу виконаних робіт”, – додають в компанії.

Реквізити за технічне обслуговування відрізняються від реквізитів для оплати за розподіл газу. Оплата за ТО нараховується один раз на 3 або 5 років, залежно від терміну експлуатації мереж.

Зображення: Запоріжгаз

Читайте також:

У Запоріжжі під час обстрілу росіян в ніч на 25 вересня мешканці приватного сектору почули запах газу і одразу викликали аварійну службу. При обстеженні виявили численні витоки газу.

Також в ніч на 24 вересня під час обстрілу Запоріжжя був пошкоджений газопровід в приватному секторі міста. Витоки газу вдалося локалізувати.

 Кабінет міністрів України ухвалив рішення про продовження спеціальної пільгової ціни на газ для виробників тепла й побутових споживачів. Тому змін у тарифах для запоріжців цього опалювального сезону не буде.

Пільгова ціна на газ для населення складатиме 7 гривень 96 копійок, а для виробників тепла – 7 гривень 42 копійок. За словами Шмигаля, це рішення діятиме до 30 квітня 2025 року, тобто до кінця опалювального сезону.