Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни атакували Запоріжжя: є руйнування багатоповерхівки

Росіяни атакували Запоріжжя: є руйнування багатоповерхівки

Росіяни атакували Запоріжжя: є руйнування багатоповерхівки

Фотоілюстрація/Фотоиллюстрация

Сьогодні вранці, 29 вересня, росіяни атакували Запоріжжя. Станом на зараз відомо про п’ятеро поранених. Частково зруйнований багатоквартирний будинок. 

Про це повідомляє голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За його словами, у місті здійнялося кілька пожеж. Усі деталі уточнюються.

“Атака триває. Перебувайте у безпечних місцях”, – закликав Федоров.

Читайте також:

Російські війська на Запорізькому напрямку готуються до активізації штурмових дій. Про це в коментарі для Inform.zp.ua повідомив речник Сил оборони півдня Владислав Волошин.

Днями до України вдалося повернути 9 дітей та 20-річного юнака з окупованих територій Херсонської, Запорізької, Донецької, Луганської областей та Криму.

У Запоріжжі продовжують ремонтувати та будувати укриття в школах для навчання дітей офлайн. У місті відкриють 13 шкіл, де будуть безпечні умови для змішаного формату освіти.

В західній частині Запорізької області тривали позиційні бої в районі Новоандріївки і Малих Щербаків, а також поблизу Роботино, але підтверджених змін на лінії фронту зафіксовано не було.

З 1 жовтня можуть подорожчати послуги інтернет-зв’язку через підвищення податків. Це пов’язано з вимогою до провайдерів перейти на загальну систему оподаткування.

У Запоріжжі військовозобов’язаний чоловік, аби отримати відстрочку від призову на службу, підробив та надав у ТЦК довідку про здобуття вищої освіти в одному із запорізьких університетів. За скоєне йому загрожує до двох років обмеження волі.