Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Через обстріл Запоріжжя деякі потяги затримуються: які саме і на скільки

Через обстріл Запоріжжя деякі потяги затримуються: які саме і на скільки

Через обстріл Запоріжжя деякі потяги затримуються: які саме і на скільки

Укрзалізниця. Ілюстративне зображення

Через атаку на Запоріжжя вранці 29 вересня змінений рух поїздів на станціях. 

Про це йдеться на сайті Укрзалізниці.

Зокрема, мова йде про:

  • №39/40 Солотвино-1-Запоріжжя-1 (+0:24);
  • №3/4 Запоріжжя-1-Ужгород (+0:16)
  • №85/86 Львів-Запоріжжя-1 (+0:05)

Нагадаємо, сьогодні вранці, 29 вересня, росіяни атакували Запоріжжя. Станом на зараз відомо про п’ятеро поранених. Частково зруйнований багатоквартирний будинок та приватні будинки. 

Читайте також:

Російські війська на Запорізькому напрямку готуються до активізації штурмових дій. Про це в коментарі для Inform.zp.ua повідомив речник Сил оборони півдня Владислав Волошин.

Днями до України вдалося повернути 9 дітей та 20-річного юнака з окупованих територій Херсонської, Запорізької, Донецької, Луганської областей та Криму.

У Запоріжжі продовжують ремонтувати та будувати укриття в школах для навчання дітей офлайн. У місті відкриють 13 шкіл, де будуть безпечні умови для змішаного формату освіти.

В західній частині Запорізької області тривали позиційні бої в районі Новоандріївки і Малих Щербаків, а також поблизу Роботино, але підтверджених змін на лінії фронту зафіксовано не було.

З 1 жовтня можуть подорожчати послуги інтернет-зв’язку через підвищення податків. Це пов’язано з вимогою до провайдерів перейти на загальну систему оподаткування.

У Запоріжжі військовозобов’язаний чоловік, аби отримати відстрочку від призову на службу, підробив та надав у ТЦК довідку про здобуття вищої освіти в одному із запорізьких університетів. За скоєне йому загрожує до двох років обмеження волі.