Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Деякі трамваї у Запоріжжі припинили рух: які саме

Деякі трамваї у Запоріжжі припинили рух: які саме

Деякі трамваї у Запоріжжі припинили рух: які саме

Ілюстративне фото

У Запоріжжі сьогодні, 29 вересня, тимчасово не ходитимуть чотири трамвайних маршрути.

Про це повідомляє Запорізька міська рада.

Йдеться про трамваї № 10, 12, 14, 15.

“Про відновлення їх роботи буде повідомлено додатково”, – йдеться за посиланням.

Раніше ми писали, що вранці 29 вересня росіяни атакували станцію “Запоріжжя-1”. Внаслідок цього пошкоджений вокзал та один з потягів. Через це змінився рух поїздів, деякі з них затримаються. 

Також у Запоріжжі перекрили рух транспорту декількома ділянками.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 29 вересня, росіяни атакували Запоріжжя. Станом на зараз відомо про 11 поранених. Частково зруйнований багатоквартирний будинок та приватні будинки. Аварійно-рятувальні роботи вже завершили.


Читайте також:

Російські війська на Запорізькому напрямку готуються до активізації штурмових дій. Про це в коментарі для Inform.zp.ua повідомив речник Сил оборони півдня Владислав Волошин.

Днями до України вдалося повернути 9 дітей та 20-річного юнака з окупованих територій Херсонської, Запорізької, Донецької, Луганської областей та Криму.

У Запоріжжі продовжують ремонтувати та будувати укриття в школах для навчання дітей офлайн. У місті відкриють 13 шкіл, де будуть безпечні умови для змішаного формату освіти.

В західній частині Запорізької області тривали позиційні бої в районі Новоандріївки і Малих Щербаків, а також поблизу Роботино, але підтверджених змін на лінії фронту зафіксовано не було.