Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі невідомі підпалили під’їзд: які наслідки

У Запоріжжі невідомі підпалили під’їзд: які наслідки

У Запоріжжі невідомі підпалили під’їзд: які наслідки

Невідомі підпалили під’їзд в будинку. Фото: Національна поліція

Днями у Дніпровському районі Запоріжжя невідомі підпалили гумове колесо у під’їзді багатоповерхівки. Інформації про постраждалих немає. Поліцейські встановлюють обставини підпалу.

Про це повідомляє Поліція Запорізької області.

Підпал гумового колеса здійснила невідома особа у під’їзді на першому поверсі багатоповерхового будинку. Внаслідок цього задимився під’їзд та частково обгоріли вхідні двері загального тамбуру. Інформації про постраждалих немає.

Наслідки підпалу в під’їзді. Фото: Національна поліція

На місце події виїхали правоохоронці, які оглянули територію, зібрали речові докази та опитали мешканців будинку. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини події та причетних осіб у межах відкритого кримінального провадження.

Нагадаємо, що у Запоріжжі військовозобов’язаний чоловік, аби отримати відстрочку від призову на службу, підробив та надав у ТЦК довідку про здобуття вищої освіти в одному із запорізьких університетів. За скоєне йому загрожує до двох років обмеження волі.

Як писав раніше Inform.zp.ua, голова однієї з селищних рад Запорізької області спланував незаконний виїзд депутатів селищної ради за кордон. Йому оголосили про підозру в незаконному переправленню осіб через державний кордон України та службовому підробленні.


Читайте також:

Вищий антикорупційний суд України обрав запобіжний захід для заступниці прокурора Запорізької області, яка взяла хабар 40 тисяч доларів. Її триматимуть під вартою.

Медичні працівники Оріхівської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування створили злочинне угрупування та розтратили понад 1,8 мільйонів гривень бюджетних коштів. Вони підозрюються у розтраті чужого майна.