Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти грабують населення на підконтрольних їм територіях Запорізької області

Окупанти грабують населення на підконтрольних їм територіях Запорізької області

Окупанти грабують населення на підконтрольних їм територіях Запорізької області

Окупанти. Ілюстративне фото

У Запорізькій області російські окупанти продовжують грабувати місцевих жителів. Для вивезення награбованого майна вони використовують військовий вантажний транспорт.

Про це повідомляєють у ранковому зведенні Генштабу.

Так, із селища Очеретувате, у напрямку міста Токмак було зафіксовано рух російських автомобільних колон з награбованою побутовою технікою, меблями та іншим майном місцевого населення.

На причалах морського порту в Бердянську росіяни наповнюють вантажні судна викраденим зерном. Надалі окупанти планують його вивезти на територію росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сили оборони України продовжують контрнаступ на півдні та сході країни. Минулої доби українські військові просунулися на 350 метрів на Запорізькому напрямку.