Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Передмістя Запоріжжя потрапило під обстріл

Передмістя Запоріжжя потрапило під обстріл

Передмістя Запоріжжя потрапило під обстріл

Фото: ЗОВА

Противник продовжує вести обстріли мирних населених пунктів Запорізької області. Під удар потрапили 18 міст і сіл.

За даними Запорізької ОВА, ворог атакував передмістя обласного центру, 4 ракетні удари припали по Комишувасі, двічі бив з РСЗВ по Левадному, 52 артилерійські удари здійснив по Орєхову, Гуляйполю, залізничному, Степногірську та навколишніх прифронтових селах.

Наразі зафіксовано руйнування 18 цивільних об’єктів: будинки, господарські будівлі, освітній заклад, машини.

Під час мінометного обстрілу постраждав 27-річний житель Степногірська. У Преображенці поранення отримали чоловіки 39 і 62 років. Їх оперативно передали медикам.

Як писав раніше Inform.zp.ua, під час російського обстрілу в Запорізькій області загинула людина і постраждали мирні люди. Їм надають медичну допомогу.