Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти атакували Запоріжжя з БПЛА: поранено чоловіка

Окупанти атакували Запоріжжя з БПЛА: поранено чоловіка

Окупанти атакували Запоріжжя з БПЛА: поранено чоловіка

Обстрел Запорожья. Источник: Анатолий Куртев

Внаслідок атаки російських окупантів на Запоріжжя цієї ночі, 15 липня, в одному з районів міста було пошкоджено інфраструктурний об’єкт. Також поранення отримав мешканець міста.

Про це повідомляє секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

Потерпілого чоловіка у стані середньої тяжкості доставили до медичного закладу. Крім того, у чотирьох багатоповерхових будинках Запоріжжя вилетіли вікна.

Обстрел Запорожья. Источник: Анатолий Куртев

За інформацією від Запорізької ОВА, околиці обласного центру двічі атакували ворожі БПЛА. Поранення дістав 62-річний чоловік.

Якщо ваша оселя теж зазнала пошкоджень, звертайтеся до намету міськради або на 15-80 (зі стаціонарних) та на (061) 787 15 80; (050) 414 15 80; (067) 656 15 80; (095) 220 41 11; (067) 220 41 12 (з мобільних), – наголошують у міськраді.

Нагадаємо, раніше, 12 липня російські окупанти завдали удару по Запоріжжю. Кількість постраждалих від зросла до 20 осіб. Серед них 8 дітей. Під наглядом лікарів перебувають 15 дорослих та 7 дітей.