Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Сили оборони просунулися на Мелітопольському напрямку

Сили оборони просунулися на Мелітопольському напрямку

Сили оборони просунулися на Мелітопольському напрямку

Карта DeepState

На Мелітопольському напрямку Сили оборони України продовжують наступальні дії. На цій ділянці фронту зафіксовано просування українських військових на відстань понад один кілометр.

Про цей ефір телемарафону заявив речник Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень.

Констатуємо, що є просування ударних підрозділів наших частин більше одного кілометра вздовж лінії фронту, – сказав Шершень.

Наступ Сил оборони триває і на Бердянському напрямку. Проте українські підрозділи мають «великий обсяг роботи» у наступальних діях на ділянці Велика Новосілка – Старомайорське. Там росіяни застосовують безпілотники, зокрема «Ланцети».

Нагадаємо, речник 128-ї окремої бригади ТРО Дніпра Олександр Курбатов в ефірі національного телемарафону повідомив про те, що ЗСУ на Таврійському напрямку звільнили село Старомайорське, яке знаходиться за 9 кілометрів від Запорізької області.