Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Мелітополі посилили перевірки на блокпостах

У Мелітополі посилили перевірки на блокпостах

У Мелітополі посилили перевірки на блокпостах

Мелитополь (Фото: Иван Федоров / Facebook)

Російські окупанти посилили перевірки на блокпостах у Мелітополі та районі. Загарбники стали ретельніше перевіряти телефони і документи людей.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Він закликав місцевих жителів бути більш пильними.

На Мелітопольщині окупанти ще більше “замикають коло” та посилюють контроль. Мелітопольці повідомляють про чергові перевірки на всіх блокпостах міста та району. Не виключаю, що однією з причин може бути і ранкова подія — злом проукраїнського ресурсу, з якого в тому числі жителі той могли отримати інформацію, — написав Федоров.

Нагадаємо, телеграм-канал відомого українського видання РІА-Мелітополь зламали росіяни вранці 20 серпня. На ньому вони поміняли назву на російське і почали виставляти пропагандистські новини.