Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Корупцію можуть прирівняти до держзради у воєнний час, – Зеленський

Корупцію можуть прирівняти до держзради у воєнний час, – Зеленський

Корупцію можуть прирівняти до держзради у воєнний час, – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський готовий подати законопроект, за яким корупція прирівнюватиметься до держзради на період воєнного часу.

Про це він заявив в інтерв’ю журналістці Наталії Мосейчук.

Зеленський зазначив, що таке регулювання можуть запровадити лише на період воєнного стану в країні.

Я розумію, що така зброя не може діяти постійно в суспільстві, але на воєнний час, я думаю, це допоможе, – сказав він.

Президент не впевнений, чи цей законопроект підтримають законодавці. Проте він все одно подасть його на розгляд.

Чи підтримає це законодавець, не знаю, але я точно запропоную. Тому що ми розвиваємо демократичне суспільство. Дуже важливо не перекручувати гайки і не дивитись кожного разу на той чи інший гострий кричущий випадок. Ми повинні запроваджувати системні речі, – заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, 18 серпня Нацагентство з питань запобігання корупції виявило, що секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв міг незаконно збагатитися більш ніж на 9 млн грн.