Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Що подивитись увечері: добірка фільмів та серіалів

Що подивитись увечері: добірка фільмів та серіалів

Що подивитись увечері: добірка фільмів та серіалів

Иллюстративное фото

Усі хочуть відпочити увечері від потоку інформації та динаміки подій. Але як вибрати ідеальну розвагу без довгих пошуків та переглядів трейлерів? Ми це зробили за вас. Inform.zp.ua зібрав добірку фільм та серіалів для вашого дозвілля.

Комедійний екшн «Діти шпигунів: Армагеддон»

Цей фільм представляє перезапуск легендарної франшизи “Діти шпигунів” від Роберта Родрігеса, перші чотири частини якої вийшли з 2001 до 2011 року. Головні герої – Патті та Тоні, діти секретних агентів Нори Торрес та Терренса Танго. Їхні ненавмисні дії у світі відеоігор ставлять у небезпеку все людство, дозволяючи злодії на ім’я Кінгстон опанувати потужний комп’ютерний вірус. Тепер перед дітьми стоїть місія врятувати не лише світ, а й своїх батьків.

Комедія “Без образ”

Після конфіскації авто водій Uber Медді вирішує будь-що знайти роботу, щоб не втратити ще й будинок. Серед величезного списку вакансій вона знаходить досить незвичайну пропозицію: заможні батьки сором’язливого підлітка пропонують Медді зустрічатися з їхнім сином, щоб допомогти стати більш розкутим поруч із дівчатами. Однак порозумітися з хлопцем виявляється не так просто.

Бойовик “Праведник 3”

Покінчивши з роботою таємного агента Роберт Макколл продовжує відстоювати правду у повсякденному житті та захищати нужденних. Перебуваючи у Південній Італії, він дізнається, що його друзі опинилися під впливом місцевих кримінальних авторитетів. Коли події загострюються Маккол вирішує стати на захист справедливості вступивши у боротьбу з мафією.

Триллер “Тіло в огні”

Знайдено спалені рештки вбитого поліцейського. У центрі уваги опиняються два інших співробітники — його дівчина та її коханець. Засновано на реальних подіях.

Горрор “Американська історія жахів”

Новий дванадцятий сезон популярної горорантології. Цього разу автори пропонують своєрідну часткову екранізацію роману “Ніжний стан” від автора Даніеля Валентайна. Історія про жінку, яка мріє стати матір’ю. Однак вона зненацька з’ясовує, що є хтось, хто активно заважає їй завагітніти.