Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Реінтеграція деокупованих громад: форум у Запоріжжі за участю Олексія Кулеби

Реінтеграція деокупованих громад: форум у Запоріжжі за участю Олексія Кулеби

Реінтеграція деокупованих громад: форум у Запоріжжі за участю Олексія Кулеби

Фото: Алексей Кулеба

У Запоріжжі пройшов форум «Реінтеграція громад». Там йшлося про виклики, що очікуються під час відновлення територій та реінтеграції громад після деокупації. Участь у ньому взяв заступник Керівника Офісу Президента України.

Про це Олексій Кулеба повідомив у соціальних мережах.

Доктрина України майбутнього, яку запропонував розробити Президент України Володимир Зеленський, має відповідати не просто на питання “якою ж має бути Україна перемоги?”, а саме “якою має і буде Україна перемоги з кордонами 1991 року?”. Донеччина, Луганщина, Херсонщина, Запоріжжя, Крим – це невідʼємні частини нашої країни. Майбутнє цих регіонів з Україною“, – написав Кулеба.

Основним питанням форуму було те, як реінтегрувати звільнені громади, населені пункти.

Також думкою щодо цього заходу поділився голова Мелітополя Іван Федоров.

“Вперше за півтора роки проводимо масштабний форум у прифронтовому Запоріжжі. Замість просторих залів – бомбосховище.

Запорізька область – в топ-5 по кількості ворожих ракетних обстрілів в Україні. Підвали стали новою реалією життя. Тут некомфортно, але це ніщо в порівнянні з тими підвалами, де заручниками ворога є тисячі цивільних людей в окупації“, – пише Федоров.

Раніше ми писали, що заступник керівника ВП Олексій Кулеба приїхав до Запоріжжя, щоб проконтролювати, як просуваються ремонтні роботи у зруйнованих будинках. Він провів виїзну нараду разом із керівництвом області.