Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » В Запоріжжі жінки та дівчата зможуть отримати безоплатну психологічну допомогу

В Запоріжжі жінки та дівчата зможуть отримати безоплатну психологічну допомогу

В Запоріжжі жінки та дівчата зможуть отримати безоплатну психологічну допомогу

Фото: Затишно space

Безпечний простір для жінок і дівчат «Затишно space» організовує сеанс одночасної психологічної трансформаційної гри для жінок «Згарда». Гра допомагає розвивати практику моделювання бажаного майбутнього.

Це психологічна практика що дозволяє, визначати власні стратегії реалізації бажань, а також напрацьовувати нові життєві тактики. Формат гри – 6 учасниць за столом. Проведуть івент сертифіковані тренерки, серед яких психотерапевтка, кризова психологиня, ігропрактикиня, одна з авторок гри – Олена Платова.

«Гра допомагає не лише стратегічно планувати, але й вчить як зробити так, щоб мрії збувалися», – відзначила організаторка івенту, менеджерка безпечного простору «Затишно space» Людмила Остапенко.

Вік учасниць 18 +. Участь у психологічній грі безоплатна.

Реєстрація у Google-формі.

Початок: 28 вересня о 16:00.

Адреса: вул. Вячеслава Зайцева, 9. 

Деталі за телефоном: +380 97 021 41 53

Як ми писали раніше, у Запоріжжі працює кар’єрний проєкт для жінок «ВОНА хаб». Проєкт реалізується Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA Ukraine) із фінансовою підтримкою Посольства Великобританії та Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA).