Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Що подивитись увечері: добірка комедійних фільмів

Що подивитись увечері: добірка комедійних фільмів

Що подивитись увечері: добірка комедійних фільмів

Иллюстративное фото/Ілюстративне фото

Зараз люди потребують порції радості, щоб відволіктися від повсякденних турбот. І в такі моменти комедії стають справжнім порятунком. Inform.zp.ua зібрав добірку комедійних фільмів для вашого дозвілля.

Похмілля у Вегасі

Четверо друзів влаштовують вечірку у Вегасі, але вранці вони прокидаються без пам’яті про минулу ніч і без нареченого. Вони вирушають у пошуках зниклого друга, переживаючи змішані та шалені пригоди у цьому комедійному фільмі.

Щасливчик Гілмор

Це комедійний фільм про незграбного, але доброго хлопця на ім’я Гілмор. Він випадково виявляє свій незвичайний талант до гольфу. Гілмор у виконанні Адама Сендлера вступає у світ професійного гольфу. На шляху до успіху він долає безліч смішних та безглуздих ситуацій.

Місіс Даутфайр

Це сімейна комедія, в якій Деніел Хіллард, який має складнощі у своєму сімейному житті, прикидається ексцентричною гувернанткою. Він хоче провести більше часу зі своїми дітьми. Сміх, уроки життя вплетені в цю історію про кохання та сімейні цінності.

Вбивство у Парижі

У цьому продовженні комедії 2019 року подружжя Нік та Одрі Спітц стає повноцінними детективами, які намагаються запустити своє приватне агентство. Проблеми починаються, коли пара вирушає відсвяткувати весілля махараджі та нареченого викрадають з метою викупу. Кожен гість, член сім’ї та навіть наречена стають підозрюваними.

Батьки у законі

Оуен – звичайний банківський менеджер, який збирається одружитися з коханням всього свого життя. Його банк грабують знамениті бандити-примари на тиждень весілля. Він підозрює, що злочинці – його майбутні тесть і теща, які щойно прибули до міста.