Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі вулицю перейменували на честь військової бригади

У Запоріжжі вулицю перейменували на честь військової бригади

У Запоріжжі вулицю перейменували на честь військової бригади

128 штурмовая бригада

У Запоріжжі з’явилася вулиця на честь 128 окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади. Вулиця Комарова перейменована на вулицю Закарпатського Легіону.

Про це повідомили у окремій гірничо-штурмовій бригаді 128.

Закарпатський Легіон – саме так неформально називають військову частину А1556 – 128 окрему гірничо-штурмову Закарпатську бригаду.

Її воїни з перших днів повномасштабного вторгнення Росії ведуть бойові дії у Запорізькому напрямку. Бійці бригади зупинили ворога у березні минулого року, а влітку 2023-го розпочали контрнаступ, під час якого звільнили та продовжують звільняти населені пункти та решту окупованої території України.

Як писав inform.zp.ua, у Запоріжжі хочуть встановити швидкомонтовані бетонні споруди комбінованого типу. По суті, це будуть МАФи, що складаються із двох частин: торгової площі та укриття.