Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Орендувати квартиру в Запоріжжі з тваринами можна вкрай рідко: результати дослідження

Орендувати квартиру в Запоріжжі з тваринами можна вкрай рідко: результати дослідження

Орендувати квартиру в Запоріжжі з тваринами можна вкрай рідко: результати дослідження

У Запоріжжі тільки 6,3% господарів квартир готові здати квартиру під оренду людям з тваринами.

Про це стало відомо з дослідження ринку оренди житла ANIMALS і DIM.RIA.

Станом на кінець вересня в Україні тільки 22% квартир під оренду готові здавати людям з тваринами.

По всій країні цей показник найнижчий у Запорізькій області-6,3% квартир. Найвищий відсоток фіксується на Чернігівщині – 29%.

Якщо розглядати оренду будинків з можливістю проживати з домашніми тваринами, то 40% таких пропозицій у Київській області, 36,5% у Києві, 32,2% у Дніпропетровській області, та 36% у Вінницькій області.

Як писав раніше Inform.zp.ua, орендувати квартиру в Запоріжжі зараз стало дешевше, порівнюючи ціни до повномасштабного вторгнення.