Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Що подивитися ввечері: добірка осінніх фільмів

Що подивитися ввечері: добірка осінніх фільмів

Що подивитися ввечері: добірка осінніх фільмів

Ілюстративне фото

На вулиці стає прохолодно і все більше часу ми проводимо вдома. Для затишного осіннього вечора не вистачає лише хорошого фільму. Inform.zp.ua зібрав добірку фільмів для вашого дозвілля.

Осінь у Нью-Йорку

Це романтична історія про зустріч двох абсолютно різних людей в атмосфері дивовижної осені Нью-Йорка. Казка про чарівне кохання руйнується, коли чоловік дізнається, що його коханій залишається жити лише один рік.

Практична магія

Дві сестри народжуються в чарівній родині, яка всіма силами намагалася уникати чаклунства. Коли один з їхніх хлопців несподівано помирає, сестри Оуен пробують застосувати темну магію, але одне й те саме заклинання загрожує покласти край їхньому роду.

Ножі наголо

Дотримуючись традицій романів Агати Крісті та чудових розслідувань, фільм від самого початку змусить вас гадати, хто з членів багатої й неблагополучної сім’ї Тромбі винен у тому, що патріарх, який колекціонує ножі, знайдений мертвим. Детектив Бенуа Блан (Деніел Крейг) покликаний провести розслідування і відокремити правду від обману.

Посмішка Мони Лізи

Слідом за богемним викладачем історії мистецтв Кетрін Вотсон переїжджає із західного узбережжя, щоб влаштуватися на роботу в престижну школу для дівчаток. Насичена осінніми фарбами і чарівністю старого світу, Вотсон кидає виклик уявленням своїх учениць 1950-х років про природу мистецтва, а також про їхнє призначення після закінчення коледжу.

Солодкий листопад

У волелюбної Сари є один місяць – ні більше, ні менше, щоб змінити життя егоцентричного трудоголіка Нельсона. Коли приходить час прощатися, обидва виявляють, що не хочуть цього робити.