Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Погода в Запоріжжі на 10 днів: прогноз на наступний тиждень

Погода в Запоріжжі на 10 днів: прогноз на наступний тиждень

Погода в Запоріжжі на 10 днів: прогноз на наступний тиждень

Ілюстративне фото

У Запоріжжі метеорологи прогнозують похмуру та прохолодну погоду до кінця тижня. Температура повітря коливатиметься від +4 градусів вночі до +15 градусів вдень.

За даними Sinoptik.ua, температура помітно знизиться вже на найближчих вихідних.

15 жовтня ясна погода в Запоріжжі спостерігатиметься протягом усього дня. Температура повітря вдень буде +19, а ввечері +16.

16 жовтня в Запоріжжі хмарна погода очікується вранці та вдень, а ввечері небо проясниться. Удень піде сильний дощ, але ближче до вечора він має затихнути.

17 жовтня ранок у Запоріжжі буде безхмарним, і до кінця дня небо залишатиметься ясним. Дощу цього дня не буде. Максимальна температура повітря – 12 градусів тепла в обід.

18 жовтня ясна погода в Запоріжжі спостерігатиметься протягом усього дня. Вдень буде +12 градусів і дощу можна не чекати.

Погода в Запоріжжі. Скріншот із сайту sinoptik.ua

19 жовтня цього дня в Запоріжжі хмар на небі не буде тільки в досвітні години, а з ранку і до самого вечора збережеться похмура погода. На вулиці буде 14 градусів тепла, але опадів не очікується.

20 жовтня в Запоріжжі протягом усього дня стоятиме хмарна погода. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень буде йти дрібний дощ, але ближче до вечора він закінчиться.

21 жовтня в Запоріжжі протягом усього дня стоятиме хмарна погода. Але субота пройде без опадів. А ось температура вдень впаде до +8 градусів.

22 жовтня в Запоріжжі протягом усього дня стоятиме хмарна погода. Але субота пройде без опадів. А ось температура вдень впаде до +9 градусів.

23 жовтня протягом усього дня погода в Запоріжжі буде похмурою. Удень буде +11 градусів, а вночі +5. Парасольку можна залишити вдома.

24 жовтня в Запоріжжі сонце цього дня рідко показуватиметься з-за хмар. Але дощі теж лити не будуть. Повітря зберігатиме температуру +11 градусів удень.


Читайте також: В Україні 37% усіх абонентів мають підключення до мереж на базі PON, які стійкі до тривалих відключень світла. Це середній показник по країні.