Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Унаслідок ракетного удару по Запоріжжю під завалами опинилася 20-річна дівчина (ФОТО)

Унаслідок ракетного удару по Запоріжжю під завалами опинилася 20-річна дівчина (ФОТО)

Унаслідок ракетного удару по Запоріжжю під завалами опинилася 20-річна дівчина (ФОТО)

Фото: особистий Instagram-акаунт Діани

Уночі ракета окупантів влучила в багатоповерховий житловий будинок у центральній частині Запоріжжя. Стало відомо, що під завалами перебуває 20-річна Діана, а її чоловік загинув. Пошуки дівчини тривають.

Про це повідомили близькі друзі дівчини “Суспільному”.

За словами близьких Діани, дівчина проживала в будинку разом зі своїм чоловіком Данилом та його батьками. Молодята одружилися рік тому.

Дівчина займається графічним дизайном. Також вона хотіла навчитися шити. 27 листопада їй має виповнитися 21 рік.

Чоловік Діани загинув, його мати – перебуває в реанімації. Пошуки дівчини, і двох інших людей, які опинилися під завалами – тривають.

Раніше Inform.zp.ua повідомляв, що кількість загиблих від ракетного удару зросла до 2 осіб. Поранених – до 3 осіб, ще 3 людини вважаються безвісти зниклими.