Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Мешканці Запорізької області скаржаться на перевізників: відмовляють у пільговому проїзді

Мешканці Запорізької області скаржаться на перевізників: відмовляють у пільговому проїзді

Мешканці Запорізької області скаржаться на перевізників: відмовляють у пільговому проїзді

Транспорт. Ілюстративне фото

Провідне місце за результатами аналізу звернень до Запорізької ОДА займають скарги на транспортне забезпечення регіону. Мешканці Запорізької області подали вже 399 заяв.

Про це йшлося на нараді у Запорізькій обласній військовій адміністрації, передає сайт ЗОВА.

Серед проблемних питань — відмова в пільговому проїзді особам, які мають на це право, порушення графіків руху та припинення сполучення між населеними пунктами.

Так, наприклад, внаслідок військових дій наразі немає перевізника на маршруті Новомиколаївка-Веселий Гай. За словами начальника управління транспорту і зв’язку ОДА Романа Писарєва, це питання вже відпрацювали с благодійною організацією, яка планує організувати безкоштовні перевезення.

«Воєнний стан вніс корективи, тому маємо організувати роботу громадського транспорту відповідно до потреб населення та умов сьогодення. Навіть у наближених до району ведення активних бойових дій населених пунктах має бути постійне автотранспортне сполучення. Наразі вже відновлено пасажирський рух до міста Вільнянськ та села Московка. Контроль за транспортним забезпеченням в області має здійснюватись щодня», — зазначив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.