Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Міноборони розслідує удар по 128-й бригаді: що відомо

Міноборони розслідує удар по 128-й бригаді: що відомо

Міноборони розслідує удар по 128-й бригаді: що відомо

Ілюстративне фото

Міністерство оборони України проводить службове розслідування щодо удару по 128 бригаді у Запорізькій області. Цілодобово працюють ДБР, СБУ, Нацполіція й Офіс генпрокурора.

Про це повідомляє радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сап’ян в ефірі телемарафону.

“Міноборони проводить службове розслідування щодо дій військових посадовців, які організували такий захід поблизу лінії фронту. Такого не повинно повторитися, а це означає, що люди, причетні до того, чого можна було уникнути, мають понести відповідальність”, – стверджує Сап’ян.

Як зазначає пані Тетяна, розслідування трагедії складне. Наразі над справою цілодобово працюють ДБР, СБУ, Нацполіція й Офіс генпрокурора.

Нагадаємо, що командира 128 окремої гірсько-штурмової бригади Дмитра Лисюка усунули від виконання обов’язків на час проведення службового розслідування за фактом загибелі особового складу.