Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі діє програма грантів для ветеранів та їх родин: умови отримання

У Запоріжжі діє програма грантів для ветеранів та їх родин: умови отримання

У Запоріжжі діє програма грантів для ветеранів та їх родин: умови отримання

Ілюстративне фото

На Запоріжжі діє грантова програма для учасників бойових дій та членів їхніх родин. Грант складає до 1 млн гривень, але є певні умови його отримання.

Про це повідомила Вільнянська міська рада.

В Запорізькій області діє грантова програма для учасників бойових дій та членів їхніх сімей, а також для людей з інвалідністю через війну. Грант складає до 1 млн гривень, і основною умовою є створення робочих місць для працевлаштування учасників цих груп.

Ірина Дуднік, директорка Запорізького обласного центру зайнятості, зауважує, що у Запоріжжі вже скористалися цією програмою 2 учасники бойових дій та одна дружина ветерана. 

Один з грантоотримувачів, учасник бойових дій, відкрив перший капсульний хостел у Запоріжжі. За кошти гранту він придбав необхідне обладнання. Цей бізнес створить 4 робочі місця, з яких 2 будуть заповнені учасниками бойових дій або людьми з інвалідністю через війну.

Ще одна учасниця бойових дій отримала грант на розвиток фермерського господарства. Вона збирається придбати обладнання для виробництва комбікормів.

Більше інформації про грантову програму можна отримати в Дії.


Раніше ми писали, що у Запоріжжі ще 17 власникам постраждалого обстрілами житла виділили компенсацію по державній програмі єВідновлення на загальну суму понад один мільйон гривень.