Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запоріжжі посадовців підозрюють у розтраті бюджетних коштів

У Запоріжжі посадовців підозрюють у розтраті бюджетних коштів

У Запоріжжі посадовців підозрюють у розтраті бюджетних коштів

Ілюстративне фото

Колишні посадовці одного з комунальних підприємств Запоріжжя підозрюються у злочині. За даними слідства, вони безпідставно витратили понад 610 тис. грн.

Про це повідомила Запорізька обласна прокуратура. 

Слідчі стверджують, що колишні генеральний директор, головний інженер і начальник комунального підприємства розробили схему розкрадання бюджетних коштів.

Розкрадання грошей у Запоріжжі
Фото: Запорізька обласна прокуратура

Посадовці організували за рахунок підприємства демонтаж рейкових колій в Шевченківському районі міста. Хоча не мали на це підстав. Внаслідок їх дій були розтрачені бюджетні кошти підприємства на понад 610 тис. грн та спричинено шкоду території Запоріжжя.

Їм повідомлено про підозру у розтраті бюджетних коштів (ч. 5 ст. 191 КК України). Якщо провину доведуть, то їм буде загрожувати позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.


Як ми писали раніше, у Запоріжжі була створена петиція щодо відправки у відставку Анатолія Куртєва. Ця петиція вже набрала необхідну кількість голосів.