Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Директор МАГАТЕ Гроссі відреагував на блекаут на Запорізькій АЕС

Директор МАГАТЕ Гроссі відреагував на блекаут на Запорізькій АЕС

Директор МАГАТЕ Гроссі відреагував на блекаут на Запорізькій АЕС

Генеральный директор МАГАТЭ Рафаэль Гросси

На окупованій Запорізькій атомній електростанції сталося відключення від лінії енергоживлення вночі 2 грудня.

Голова Магате Рафаель Гроссі відреагував на цю ситуацію:

“Останнє відключення зовнішнього енергопостачання є ще одним нагадуванням про нестабільну ситуацію з ядерною безпекою та безпекою на станції, на яку можуть вплинути події, що відбуваються далеко за межами майданчика. МАГАТЕ продовжує робити все можливе, щоб запобігти ядерній аварії”.

Як писав раніше Inform.zp.ua, увечері 1 грудня обірвалася лінія електропередачі «Запорізька ТЕС — Феросплавна» напругою 330 кВ. Ще пізніше вночі під час повітряної тривоги знеструмлено останню лінію «Запорізька АЕС — Дніпровська» напругою 750 кВ.