Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На Запорізькому напрямку знищена піхота РФ

На Запорізькому напрямку знищена піхота РФ

На Запорізькому напрямку знищена піхота РФ

Атака на окупантів

Російських військових помітили українські аеророзвідки, коли вони тікали зі своїх позицій на Запорізькому напрямку. Координати піхоти армії РФ передали гвардійцям на мінометний розрахунок.

Про це повідомляють у Національній гвардії України.

Коли четверо російських піхотинців намагалися втекти зі своїх позицій, їх помітили аеророзвідники бригади «Червона Калина». Відстеживши кожен крок окупантів, вони передали координати російських військових гвардійцям на мінометний розрахунок.

«Завдяки точним координатам, які ми отримали від аеророзвідки, ми нанесли точний і смертельний удар, який не залишив шансів російським піхотинцям. Росіяни ховаються від наших ударів, але ми намагаємось відстежувати будь-які їх пересування», — розповідає командир мінометного розрахунку 2-го батальйону.

Нагадаємо, на Мелітопольському напрямку Запорізької області українські захисники завдають окупантам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.