Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Окупанти наступають майже безперервно на Запорізькому напрямку, – розповідають бійці 65 ОМБр

Окупанти наступають майже безперервно на Запорізькому напрямку, – розповідають бійці 65 ОМБр

Окупанти наступають майже безперервно на Запорізькому напрямку, – розповідають бійці 65 ОМБр

ЗСУ. Ілюстративне фото

Погана погода  не зупиняє окупантів та вони постійно наступають на Запоріжжі. Але бійці 65 ОМБр продовжують давати відсіч.

Про це розповіли військові 65 ОМБр для телемарафону “Єдині новини”. 

Командир міномету Денис на псевдо “Зевс” розповідає, що окупанти наступають на Запорізькому напрямку попри негоду.

“Казалось би болото, непогода… Але вони навпаки стали більше наступ вести. І вночі, і вдень вони лізуть”, – ділиться військовий.

Денис додає, що найбільша загроза на фронті – російські дрони. Адже українські військові вночі працюють майже наосліп. 

“Міномет працює доволі громко, треба ще й слухати небо. А вночі з нього дуже хорошо видно звідки… вогонь видно далеко. І тому це все робиться дуже-дуже швидко і світити фонариками нам не можна. Тому це все навсліпки, ночі темні і це все робимо”, – каже “Зевс”. 

Командир мінометної батареї 65 ОМБр на псевдо “Хмара” каже, що зараз військові виконують багато ролей. Бійцям доводиться бути наводчиками, командирами й водіями одночасно. 


Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку прикордонник «Бриз» ліквідував дрони, які запустила російська армія.