Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі працює Центр безоплатного протезування для постраждалих внаслідок війни

У Запоріжжі працює Центр безоплатного протезування для постраждалих внаслідок війни

У Запоріжжі працює Центр безоплатного протезування для постраждалих внаслідок війни

Протезування

У Запоріжжі за грантові кошти відкрився сучасний Центр протезування та реабілітації для людей, які постраждали внаслідок збройної агресії РФ.

Про це розповіла керівниця закладу Наталія Рудич на брифінгу в офіційному Медіацентрі при ЗОДА. 

З вересня медзаклад безкоштовно обслуговує як ветеранів, які отримали поранення під час війни, так і цивільних. Протезування надасть їм можливість швидше повернутись до активного життя. 

Наталія Рудич зазначила, що в центрі приймають не лише жителів Запорізької області, а й мешканців інших регіонів, адже держава не регламентує, де саме поранені захисники мають проходити реабілітацію. Необхідне обладнання закупили за грантові кошти від посольства Словаччини та одного з благодійних фондів.

Протезування здійснюють безкоштовно, його вартість відшкодовує держава та благодійні організації.

Нагадаємо, українські військові на Мелітопольському напрямку Запорізької області активними діями завдають окупантам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.