Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 14 грудня

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 14 грудня

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 14 грудня

Колаж Inform.zp.ua

У Запоріжжі шість кінотеатрів продовжують працювати та показувати новинки світового кіно. Розповідаємо, які прем’єри чекають на глядачів цього тижня.

Запорізькі кінотеатри на цьому тижні представляють 4 кінопрем’єри.

“Переліт”

Це новий мультфільм від студії “Illumination”. Голова сімейства крижнів Мак переконаний, що у світі немає кращого місця, ніж їх ставок. Його дружина Пем хоче побачити нові краєвиди та вмовляє Мака вирушити у далеку подорож до Ямайки. 

З 16 грудня мультфільм будуть показувати у всіх кінотеатрах міста. 

“Погані гноми. Різдвяний розгром”

Американець Біл успадковує маєток у Норвегії. Після переїзду його син Лукас знаходить амбарного гнома, який вважає себе єдиним власником оселі. Він дуже добрий, якщо люди дотримуються його умов. Але Біл порушує всі настанови, тому гном починає лютувати. 

З 14 лютого фільм будуть показувати у кінотеатрі “Космос”.

“Три мушкетери: Міледі”

На очах у Д’Артаньяна викрадають його кохану Констанцію. Щоб врятувати дівчину, мушкетер об’єднує зусилля із загадковою Міледі Вінтер. Починається війна і це руйнує всі плани. Атос, Портос і Араміс уже на фронті, а король дедалі більше підпадає під вплив кардинала Рішельє.

З 14 грудня фільм будуть показувати у ” Blockbuster cinema”, кінотеатрі “Космос” та “КіноМакс”. 

“Ідеальна ілюзія”

Тоні та Паола нещодавно одружилися. Чоловік працює в спа-салоні, хоча й завжди мріяв стати художником. Дружина не підтримує подібних захоплень. Через прикру випадковість Тоні звільняють з роботи. Але він зближується з дівчиною, через яку втратив роботу. Тепер Тоні має розібратися зі своїми секретами. 

З 14 грудня фільм будуть показувати у кінотеатрі ім. Довженка.

Серед інших фільмів у прокаті: “Вонка”, “Пограбування по-українськи”, “Бажання”, “Наполеон” та “Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій”. Про них ми писали минулого тижня