Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Департаменті культури і туризму Запорізької міськради встановили фінансові порушення на 52 мільйони

У Департаменті культури і туризму Запорізької міськради встановили фінансові порушення на 52 мільйони

У Департаменті культури і туризму Запорізької міськради встановили фінансові порушення на 52 мільйони

Фото: Запорізька міська рада

У Департаменті культури і туризму Запорізької міської ради фахівці виявили фінансові порушення на суму 52 мільйонів грн. Також департамент звинувачують в  неефективних витратах бюджетних коштів.

Про це повідомляє пресслужба Управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області.

Фахівці провели ревізію та виявили нецільове використання бюджетних коштів на заходи, що не відповідають напрямам використання бюджетних коштів. 

Після цієї інформація Запорізька міська рада прийняла рішення зменшити бюджетне асигнування Департаменту культури і туризму на суму 4,8 млн грн. Тому використання бюджетних коштів відшкодовано.

Також Департамент культури і туризму відмовився від незаконних витрат на загальну суму 0,5 млн гривень.


Редакція Inform.zp.ua звернувся до Департамент культури і туризму Запорізької міської ради за коментарем щодо результатів перевірки.


Як писав раніше Inform.zp.ua, наприкінці минулого тижня Державна аудиторська служба оприлюднила результати перевірки “Запоріжжяобленерго”, під час якої виявили завищення цін.

Тим часом в пресслужбі підприємства заперечують достовірність результатів перевірки.