Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Над Запоріжжям збили БПЛА: робота ППО 17 грудня

Над Запоріжжям збили БПЛА: робота ППО 17 грудня

Над Запоріжжям збили БПЛА: робота ППО 17 грудня

Shahed-136. Фото: Іnternational Мilitary

Повітря Сили ЗСУ знищили БПЛА над Запоріжжям. В результаті бойової роботи знищено 20 “Шахедів” по всій Україні. 

Про це повідомили Повітряні Сили ЗСУ.

У ніч на 17 грудня 2023 року російські окупаційні війська атакували Україну крилатою ракетою “Іскандер-К”, керованою авіаційною ракетою Х-59, а також 20-ма ударними безпілотниками типу “Shahed”.

В результаті бойової роботи збито 20 “Шахедів” та одну керовану авіаційну ракету Х-59. Крилата ракета “Іскандер-К”, за інформацією Повітряних Сил, не досягла своєї цілі.

Повітряні цілі було знищено над Запорізькою, Одеською, Херсонською та Хмельницькою областями.


Нагадаємо, що у ніч на 16 листопада 2023 року російська армія атакувала ударними безпілотниками типу «Shahed» Україну. Деякі з них вдалося збити над Запорізькою областю.