Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 21 грудня

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 21 грудня

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 21 грудня

Колаж Inform.zp.ua

У Запоріжжі шість кінотеатрів продовжують працювати та показувати новинки світового кіно. Розповідаємо, які прем’єри чекають на глядачів цього тижня.

Запорізькі кінотеатри на цьому тижні представляють 3 кінопрем’єри.

“Аквамен і загублене королівство”

Це продовження однойменного фільму, що вийшов у 2018 році. Чорна Манта не зміг перемогти Аквамена з першого разу, але не полишив бажання помститися за смерть батька. Проте цього разу він ще небезпечніший і прагне знищити свого ворога раз і назавжди.

У всіх кінотеатрах міста з 21 грудня.

“Подорож до Вифлеєма”

Цей фільм показує історію про народження Ісуса на великих екранах. Пориньте у сімейну музичну пригоду, що поєднає класичні різдвяні мотиви з гумором, вірою та музичними хітами.

З 21 першого грудня цей фільм покажуть у кінотеатрі ім. Байди, ” Blockbuster cinema”, у кінотеатрі “Космос” та в “КіноМакс”.

“Як закохатися до Різдва”

Письменниця, що стала генеральним директором модного бренду, має об’єднатися із конкурентами для порятунку своєї компанії. Щоб завоювати прихильність аудиторії, вона має написати колонку про те, як закохатися до Різдва.

З 21 грудня цей фільм покажуть у кінотеатрі ім. Довженка.

Серед інших фільмів у прокаті: “Переліт”, “Вонка” та “Наполеон”. Про них ми писали минулого тижня.