Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій області попрощались з письменником Миколою Білокопитовим

У Запорізькій області попрощались з письменником Миколою Білокопитовим

У Запорізькій області попрощались з письменником Миколою Білокопитовим

Фото: Кушугумська громада

У Кушугумській громаді 22 грудня попрощались з українським письменником Миколою Білокопитовим. Чоловік помер 15 грудня 2023 року.

Про це повідомила Кушугумська громада. 

“Для нас усіх він видатний український письменник-гуморист, журналіст, викладач, а також громадянин з активною життєвою позицією. Зустрічі з Миколою Григоровичем завжди надихали позитивом і в той же час він відверто доносив свою думку. Його слово гостро відгукувалось на значущі події, проблеми українського суспільства, літературний процес”, – йдеться в повідомлені. 

Прощання з Миколою Білокопитовим
Фото: Кушугумська громада
Прощання з Миколою Білокопитовим
Фото: Кушугумська громада

Микола Григорович Білокопитов народився в Мелітополі, а виріс у Кушугумі. Чоловік працював літературним редактором в наукових журналах та журналістом у запорізьких газетах. Микола Григорович лауреат багатьох літературних премій.


Раніше ми писали, що на території комбінату “Запоріжсталь” реалізовується мистецький проєкт “Кожен з нас – герой. Кожен – частина новітньої історії”. У рамках проєкту на стінах заводу змалювали Богдана Хмельницького.