Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » У Департаменті культури та туризму Запорізької міськради відреагували на звинувачення у фінансових порушеннях

У Департаменті культури та туризму Запорізької міськради відреагували на звинувачення у фінансових порушеннях

У Департаменті культури та туризму Запорізької міськради відреагували на звинувачення у фінансових порушеннях

Фото: Запорізька міська рада

Аудитори виявили фінансові порушення на 52 мільйонів гривень у діяльності Департаменту культури та туризму Запорізької міськради.

У відповідь на запит журналістів Inform.zp.ua представники Департаменту відреагували на результати ревізії Управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області.

Планову перевірку проводили з 3 травня по 21 червня 2023 року. Вона включала в себе суцільну ревізію ведення господарської діяльності Департаменту.

“В умовах воєнного стану на всі запити миттєво відповісти та надати документи не було можливості, у звʼязку з великою кількістю повітряних тривог у місті, а також залучення працівників для роботи у Пунктах Незламності, районних територіально інформаційних центрах та виконання планових задач Департаменту”, – заначили у пресслужбі Департаменту культури.

Аудитори склали 29 зауважень та рекомендації для подальшої роботи.

“Станом на сьогоднішній день рекомендації від Держаудитслужби прийнято до уваги та використано в роботі, 15 зауважень відпрацьовано та виконано наразі порушення вважаються усуненими, що підтверджено Держаудителужбою), за останніми ведеться робота щодо їх усунення”, – повідомили в Департаменті.

Справу про адміністративне правопорушення закрили у звʼязку з відсутністю події і складу правопорушення, а саме в частині нецільового використання бюджетних коштів.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Департаменті культури і туризму Запорізької міської ради фахівці виявили фінансові порушення на суму 52 мільйонів грн. Також департамент звинувачували в  неефективних витратах бюджетних коштів.