Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ЗСУ поки не підтверджує обстріл Запоріжжя корейськими ракетами

ЗСУ поки не підтверджує обстріл Запоріжжя корейськими ракетами

ЗСУ поки не підтверджує обстріл Запоріжжя корейськими ракетами

Спикер Воздушных сил ВСУ Юрий Игнат

Повітряні сили України наразі не підтверджують інформацію про використання росією корейських балістичних ракет. Зокрема, мова йде про обстріл ними Запоріжжя.

Про це в ефірі телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

“Заява була від Сполучених Штатів. Тому вивчати будуть фахівці певні якісь уламки й тоді вже можна буде казати, чи є такий факт або немає. Поки що не можу цього підтвердити”, – сказав він.

Як писав раніше Inform.zp.ua, росія отримала від Північної Кореї партію балістичних ракет. В США підтвердили, що ці ракети вже запускали по Запоріжжю 30 грудня.