Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На Запорізькому напрямку військові врятували побратимів та взяли в полон окупантів (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку військові врятували побратимів та взяли в полон окупантів (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку військові врятували побратимів та взяли в полон окупантів (ВІДЕО)

Фото: DeepState

На Запорізькому напрямку військові 15 БрОП “Кара-Даг” спільно з 65 ОМБр провели успішно операцію. Вони врятували побратимів та взяли в полон шість росіян.

Про це повідомили аналітики DeepState. 

В кінці 2023 року бійці 15 БрОП “Кара-Даг” спільно з 65 ОМБр біля Роботиного відбили атаку росіян. Також українські військові взяли в полон шість окупантів. Один російський військовий не погодився здатися, його ЗСУ ліквідували. 

“В кінці минулого року кацапи атакували нашу позицію, зумівши зайняти сусідні та оточити оборонців. З допомогою коригування з дрону та зустрічної атаки вдалося не тільки деблокувати наших хлопців, а й взяти частину пі**рів у оточення. В результаті шестеро з них потрапило в полон, а один відмовився і був відправлений в пекло до товаріща сталіна”, – пишуть DeepState.

Згодом DeepState опублікували фото 15 БрОП “Кара-Даг” 6 БОП взводу розвідки спеціального призначення з полоненими росіянами.

На Запорізькому напрямку взяли в полон окупантів
Фото: DeepState

Як ми писали раніше, Повітряні сили України наразі не підтверджують інформацію про використання росією корейських балістичних ракет. Зокрема, мова йде про обстріл ними Запоріжжя.