Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Морози послабляться: синоптики зробили прогноз погоди в Запоріжжі

Морози послабляться: синоптики зробили прогноз погоди в Запоріжжі

Морози послабляться: синоптики зробили прогноз погоди в Запоріжжі

Снег в Запорожье

В Запоріжжі морози протримаються ще недовго. Днями температура повітря почне підвищуватися, проте синоптики прогнозують дощі.

За даними Sinoptik.ua, в Запоріжжі очікується незначне потепління й опади на найближчому тижні.

13 січня протягом усього дня у Запоріжжі утримається хмарна погода. Ввечері, можливо, пройде сніг.

14 січня з ранку до самого вечора у Запоріжжі небо буде вкрите хмарами. З ранку почнеться дрібний сніг, а до вечора він поступово переросте в сильний.
 
15 січня у Запоріжжі очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Без опадів.
 
16 січня протягом усього дня у Запоріжжі буде триматися хмарна погода. Вранці очікується дрібний дощ, удень він посилиться, а ближче до вечора йому на зміну прийде дрібний сніг.
 
17 січня у Запоріжжі на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Без опадів.
 
18 січня хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Запоріжжі до кінця дня. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ.
 
19 січня у Запоріжжі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. З самого ранку йтиме дощ. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора.
 
Як писав раніше Inform.zp.ua, рятувальники просять дотримуватися правил пожежної безпеки під час користування різними обігрівальними приладами.