Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Вулиці в Запоріжжі перейменують на честь вбитих підлітків у Бердянську – Тіграна Оганнісяна та Микити Ханганова

Вулиці в Запоріжжі перейменують на честь вбитих підлітків у Бердянську – Тіграна Оганнісяна та Микити Ханганова

Вулиці в Запоріжжі перейменують на честь вбитих підлітків у Бердянську – Тіграна Оганнісяна та Микити Ханганова

Фото: Центр журналистских расследований

У Запоріжжі планують перейменувати вулиці, щоб вшанувати пам’ять бердянських юнаків Тіграна Оганнісяна та Микити Ханганова, вбитих російськими окупантами.

Про це повідомила начальниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна.

На сайті Запорізької міськради пройшло голосування щодо перейменування вулиць, і запоріжці підтримали цю ініціативу.

“Пропонується нині існуючу вул. Лассаля розділити на дві окремі частини і присвоїти їм назву імені Тіграна Оганнісяна та Микити Ханганова”, – зазначили в Бердянській міськраді.

Результати голосування запоріжців винесуть на засідання робочої групи з питань топоніміки, після чого районна адміністрація в Запоріжжі підготує проект рішення, який має бути затверджений на сесії міської ради.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області російські окупанти вбили двох неповнолітніх підлітків за їхню проукраїнську позицію.

Тигран Оганнісян та Микита Ханганов вступили в бій з окупантами. Як відомо, вони знищили військового рф та колаборанта-поліцейського. Після перестрілки представники окупаційної влади заявили про нібито «ліквідацію двох проукраїнських терористів».