Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі зріс попит на отримання водійських посвідчень

У Запоріжжі зріс попит на отримання водійських посвідчень

У Запоріжжі зріс попит на отримання водійських посвідчень

Ілюстраційне фото

Водійські посвідчення під час повномасштабного вторгнення почали отримувати частіше у Запоріжжі. Порівнюючи з довоєнним часом, видача прав на водіння зросла на 26%.

Про це повідомили Inform.zp.ua в регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС у Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Збільшення кількості виданих посвідчень водія пов’язують, зокрема, зі втратою посвідчень під час війни.

«У 2023 році в Запоріжжі помітно зросла кількість виданих посвідчень водія, що свідчить про інтенсивний розвиток транспортного сектору в регіоні та прояв активного інтересу громадян до участі в дорожньому русі. Окрім того, зумовлені воєнним станом втрати документів, як серед військовослужбовців, так і серед мирного населення, створюють необхідність у відновленні посвідчень водія. Ця ситуація підкреслює важливість забезпечення громадян необхідними документами для виконання військових обов’язків та для вирішення цивільних питань. Саме тому сервісні центри МВС продовжують надавати ефективне обслуговування та якісний державний сервіс», – зазначив у коментарі начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Дніпропетровській та Запорізькій областях (філія ГСЦ МВС) Володимир Степанов.

У порівнянні з 2021 роком, у цьому році приріст виданих водійських посвідчень становить 26%. До цих даних входить кількість водійських посвідчень, виданих вперше, та ті посвідчення, які обміняли після втрати документів та після закінчення строку дії.