Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » У Запоріжжі ще одна школа отримала укриття та може перейти на змішаний формат (ФОТО)

У Запоріжжі ще одна школа отримала укриття та може перейти на змішаний формат (ФОТО)

У Запоріжжі ще одна школа отримала укриття та може перейти на змішаний формат (ФОТО)

Фото: Запорізька міська рада

У Запоріжжі зробили ремонт в укритті гімназії №33. Тепер вона має можливість перейти до змішаного навчання, що підтримують 50% батьків.

Про це повідомила Запорізька міська рада.

В ході капітального ремонту в укритті оновили електропостачання, встановили вентиляцію, замінили двері та облаштували санвузли.

Це сховище може прийняти 124 особи. До нього можуть заходити як учасники освітнього процесу, так і мешканці прилеглих будинків. Доступ до укриття відкритий цілодобово.

“Важливо, що наявність такого укриття – це вагомий крок на шляху до переходу на змішану форму навчання. До речі, і педагогічний колектив, і 50% батьків учнів гімназії № 33 вже дали свою згоду на такий формат здобуття освіти”, – пише пресслужба міськради.


Як ми писали раніше, у Запорізькій міській раді провели нараду за участі представників департаменту освіти та батьківської спільноти. Вирішували питання переходу дітей на змішаний формат навчання.