Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Дрони, прослушка та відеокамери: як окупанти в Запорізькій області стежать за людьми

Дрони, прослушка та відеокамери: як окупанти в Запорізькій області стежать за людьми

Дрони, прослушка та відеокамери: як окупанти в Запорізькій області стежать за людьми

Ілюстративне фото

Окупанти на тимчасово окупованих територіях Запорізької області різними способами стежать за громадянами. Для цього вони встановили камери на вулицях, прослушку та кружляють дронами.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

За його словами, в Мелітополі росіяни використовують безпілотники для патрулювання. Ще раніше вони використовували дрони в Токмаку, щоб вишукувати порушників комендантської години.

Крім цього окупанти прослуховують телефони українців. Росіяни напряму про це кажуть, через повідомлення, які приходять місцевим мешканцям: “Всі розмови телефоном з метою безпеки будуть записані”.

Також Іван Федоров каже, що на вулицях встановлені металеві огорожі. Ці загородження мають скерувати людей йти тим шляхом, який під наглядом відеокамер.

“Росіяни перетворили ТОТ на найбільшу в’язницю світу. Південь чекає на деокупацію!”, – каже очільник ЗОВА.


Нагадаємо, що у росії підписали указ “Про військово-адміністративний поділ”. Згідно цього “документу”, в березні на окупованих територіях Запорізької області розпочнеться мобілізація.