Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Системи “Петріот” повинні захищати Запоріжжя, – Зеленський прокоментував ранковий обстріл

Системи “Петріот” повинні захищати Запоріжжя, – Зеленський прокоментував ранковий обстріл

Системи “Петріот” повинні захищати Запоріжжя, – Зеленський прокоментував ранковий обстріл

ППО “Петріот”. Ілюстративне фото

Президент України Володимир Зеленський написав, що системи ППО “Петріот” мають бути на захисті Запоріжжя. За його словами, на всіх місцях працюють спеціальні служби.

Про це Президент України Володимир Зеленський написав в соціальних мережах.

“За цю ніч було понад 60 “шахедів” і майже 90 ракет різних типів. Цілі російських терористів світ бачить максимально чітко: електростанції та лінії постачання енергії, гребля ГЕС, звичайні житлові будинки, навіть тролейбус. Росія воює проти звичайного життя людей. Мої співчуття родинам та близьким загиблих від цього терору”, – пише Президент.

Також Володимир Зеленський наголошує, що для захисту Запоріжжя необхідні системи ППО “Петріот”:

“Системи “Петріот” повинні захищати Харків і Запоріжжя, потрібна ППО, щоб захистити людей, інфраструктуру, будинки та греблі. Партнери точно знають, що необхідно”.

Рятувальники, енергетики, обласна та місцева влада, поліцейські, комунальні підприємства допомагають людям на місцях прильотів.


Раніше ми писали, що сьогодні зранку російські війська здійснили масований обстріл Запоріжжя. За попередньою інформацією, окупанти випустили 12 ракет по місту.